~ За емисијата ~

4 април, 2012

„Емисија за дигитална слобода“ и „Песната стопан нема“ се емисии кои третираат теми поврзани со слободен софтвер, слободна култура, хакирање и хакерската култура, пиратерија и сл. Емисиите можете да ги слушнете секоја недела од 14 до 16 часот на радио Канал 103.

Доколку сте заинтересирани да гостувате во нашата емисија за да го презентирате она што го работите пред јавноста или пак сакате да се вклучите во некоја од темите кои што ги обработуваме можете да не контактирате на info ет slobodensoftver.org.mk

Powered by WordPress - Github