~ Песната стопан нема 15/12 – Вести од Светот ~

1 јуни, 2012

Оваа недела немавме некоја посебна тема, па затоа дискутиравме за актуелни работи. Прва тема беше лансирањето на првиот товарен вселенски брод кон меѓународната вселенска станица, Dragon. Зборувавме и со Дамјан за локализацијата на Македонскиот јазик во слободните оперативни системи, како зошто и кога била имплементирана.

Музиката беше избрана од jammendo, сервис кој нуди пристап до музика лиценцирана под слободни лиценци.

Powered by WordPress - Github