~ Емисија за дигитална слобода 6/12: Зошто и како да го спасиме Интернет ~

27 февруари, 2012

Зошто и како можеме да го спасиме Интернет од заканите како ACTA, SOPA и PIPA, на што треба да обрнеме внимание. Локални примери за Интернет цензура и зошто е битно активизмот да се сработи на крајот од денот.

Powered by WordPress - Github