~ Песната стопан нема 3/12: Од другите вести ~

25 јануари, 2012

Лепеза на дискусии теми и активности, референдум за ЕУ го Хрватска, SOPA blackout, анкета на влада, слобода на интернет.

Powered by WordPress - Github