~ Емисија за дигитална слобода 12/12: Емисија за дигитална слобода – FLOSS бизнис модел ~

15 април, 2012

Разговаравме за FLOSS бизнис моделот и пробавме да го побиеме митот дека програмерите што работат на слободен софтвер не заработуваат од тоа.

Powered by WordPress - Github