~ Емисија за дигитална слобода 10/12 – Првоаприлско издание ~

5 април, 2012

Во оваа емисија гостин ни беше директорот на МРТВ Марјан Цветковски – Маки со кој што имавме интересна дискусија околу неговите планови за конечна трансформација на јавниот сервис во нешто корисно

Powered by WordPress - Github