~ Емисија за дигитална слобода – TPBAFK, Aaron Swartz ~

11 февруари, 2013

Емисија посветена на TPBAFK, The Pirate Bay, хактивизмот на Aaron Swartz и вести од светот.

Powered by WordPress - Github