~ Емисија за дигитална слобода – Google reader must die, selfhosted vs services ~

17 март, 2013

Уште едно издание на емисијата за дигитална слобода со Игор и Арангел, зборувавме за одлуката на Google да го затвори Google Reader, RSS стандардот и слободните алтернативи на сервисите на Google.

Powered by WordPress - Github