~ Емисија за дигитална слобода – freemap.sk, слободниот софтвер и opendata во Словачка ~

3 декември, 2012

Оваа емисија имавме гостин од Братислава па малку поразговаравме околу неговото хоби – хакирање на OpenStreetMap и се обидовме да извлечеме некои информации околу ситуацијата со слободниот софтвер и отворените податоци во Словачка.

Powered by WordPress - Github