~ Емисија за дигитална слобода 15/12 – Random + NSND ~

24 мај, 2012

NSND Сплит

Зборувавме општо за NSND (регионална хакерска анти-конференција која што се оддржува неколку пати во годината) како и за разните активности кои што беа актуелни во периодот.

Powered by WordPress - Github