~ Емисија за дигитална слобода 14/12: Емисија за дигитална слобода – Open Access/Open Data ~

7 мај, 2012

Со Димитар Попоски и Баже Петрушев имавме многу интересна дискусија околу Open Access и OpenData. Плус пуштавме добра музика, како и секогаш. :)

Powered by WordPress - Github