~ Емисија за дигитална слобода – #10 години 2с.мк pt2 ~

4 ноември, 2012

Второ издание посветено на 10 години од постоењето на 2с.мк, овој пат гости ни беа Иван и Илин од задграничниот комитет на 2с.мк во Брно, Република Чешка.

Powered by WordPress - Github