~ Емисија за дигитална слобода – #10 години 2с.мк pt3 + вести од светот ~

11 ноември, 2012

За минатото и сегашноста на заедницата зборувавме со Златко Трајчески, еден од основачите на Слободен софтвер Македонија. Хаклаб КИКА, Chaos Communication Congress и настани неделава…

Powered by WordPress - Github