~ Емисија за дигитална слобода – Закон за Интернет цензура во Македонија ~

8 октомври, 2012

Дискусија поврзана со новиот предлог-закон за граѓанска одговорност, навреда и клевета и заканата за цензура на македонскиот Интернет.

Powered by WordPress - Github