~ Емисија за дигитална слобода – вести од светот + mozilla reps ~

3 март, 2013

Општо за космосот со Арангел, Гоце и Мартин. Зборувавме малку и за тоа што значи да станете Mozilla representative и како можете да се приклучите на глобалната заедница на придонесувачи во Mozilla.

Powered by WordPress - Github