~ Емисија за дигитална слобода/Песната стопан нема – Закон за граѓанска одговорност, клевета и навреда, pt.5, we are winning a little… ~

21 октомври, 2012

Во денешното издание на емисијата гостин ни беше @Goxo кој што ни објасни малку повеќе за законот и процесот во собранието од гледна точка на новинар кој што го прати процесот од почеток. Исто така на кратко можете и да чуете што се готви во филмското катче на хаклабот КИКА. Пуштавме и добра музика, како и секогаш.

Powered by WordPress - Github